Jump to the main content

TÜV®

Newsarticle

Leven de toekomst: TÜV AUSTRIA lanceert nieuwe slogan digital.now - Connecting Technology. Living the Future.

  •   09-03-2021

Veilige, digitale en goed verbonden technologieën en samenlevingen voor een gezamenlijke toekomst.

COVID-19 lockdowns veranderen onze wereld. Maar het leven gaat door. Met haar dagelijkse inspanningen houdt de maatschappij het leven ook tijdens de pandemie in beweging en zorgt ervoor dat het zich blijft ontwikkelen. Sinds het begin van de crisis zijn de medewerkers van TÜV AUSTRIA een betrouwbare partner op het gebied van technische veiligheid, onderwijs en opleiding. TÜV AUSTRIA helpt met zijn digitale innovaties om maatschappij en technologie te verenigen, om vooruit te kijken en om de toekomst nu samen te leven. Deze positieve en vooruitblikkende benadering wordt thans geïllustreerd door de nieuwe slogan van de TÜV AUSTRIA Group: digital.now - Connecting Technology. Living the Future.

 

Een sterke partner, ook in tijden van crisis

Met 50 bedrijven in meer dan 20 landen heeft de TÜV AUSTRIA Group onmiddellijk gereageerd op de uitbraak van de COVID-19 pandemie. Alle sectoren hadden steun nodig, die geboden kon worden door de digitaliseringsstrategie van de Oostenrijkse ondernemingsgroep en de inzet van de meer dan 2.000 experts – en die tot op de dag van vandaag voortduurt. TÜV AUSTRIA definieert zichzelf namelijk niet via een beperkt aanbod van testdiensten. Het test-, inspectie- en certificatiebedrijf met zijn wortels in Wenen integreert technologieën en methoden uit alle sectoren, om met het oog op de enorme vraag naar technische veiligheidsoplossingen en opleidingsprogramma’s juist ook tijdens de crisis zijn ambities en zijn verantwoordelijkheid op het gebied van veiligheid en security waar te maken.

 

Bedrijven zien technische veiligheid als een concurrentiefactor

Technische veiligheid blijkt tijdens de pandemie een doorslaggevende concurrentiefactor te zijn. TÜV AUSTRIA ondersteunt bedrijven bij het vervullen van deze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Of het nu gaat om ketelinspecties op afstand in Italië, keuringen van vloeibaar-gastanks op locatie in Portugal, contactloze voertuiginspecties in Oostenrijk of OK Compost-certificeringen in België, remote-audits in Spanje en OT-Security-inspecties in Duitsland – veiligheid kent geen ‘noodstop’.

 

Innovatieve laboratoria en onderzoekssamenwerkingen creëren marktvoordelen voor bedrijven

TÜV AUSTRIA investeert al jaren in innovatieve laboratoria binnen de ondernemingsgroep en in samenwerking met wetenschappelijke instellingen zoals de Technische Universiteit van Wenen en de JKU in Opper-Oostenrijk. De kennis, ervaring en innovaties worden direct geimplementeerd in klantgerichte oplossingen. Klanten met TÜV AUSTRIA als partner, profiteren nu al van doelgerichte toepassingen van kunstmatige intelligentie (KI), machinaal leren en Big Data.

 

Ondersteuning van strategische overnames

De Oostenrijkse ondernemingsgroep breidt zijn competenties voortdurend uit door middel van nationale en internationale overnameprojecten. Hiermee biedt de TÜV AUSTRIA Group multinationale ondernemingen op al hun locaties een verticale integratie van het TÜV AUSTRIA oplossingenportfolio. ‘Connecting Technology’, zo noemt het in 1872 opgerichte bedrijf deze aanpak, die diverse technologieën met elkaar verbindt, maar die vooral culturen en ervaringen bijeen brengt tot een gemeenschappelijk resultaat.

 

Toptalenten ontwikkelen oplossingen voor technische veiligheid en security

Zijn toekomstgerichtheid maakt van TÜV AUSTRIA een aantrekkelijke werkgever. Elk jaar groeit het hooggekwalificeerde personeelsbestand met meer dan 200 werknemers. Het zijn immers zinvolle taken die elk van de meer dan 2.200 experts dagelijks uitvoert. Ze maken er hun persoonlijke verantwoordelijkheid van en ze maken hun visies op het verbeteren van de technische veiligheid waar. Interne innovatie-concurrentie en communicatie onder experts bevorderen de grensoverschrijdende Innovation Community binnen het eigen sociale netwerk van TÜV AUSTRIA, ‘innovatüv’ genaamd.

 

State-of-the-art locaties, test- en onderzoekscentrum in Wenen

Om voor medewerkers de state-of-the-art mogelijkheden te scheppen, die de markt vormen, worden de TÜV AUSTRIA locaties nieuw opgezet. Het Technology & Innovation Center in Wenen ontwikkelt zich momenteel bijvoorbeeld tot het grootste test- en onderzoekscentrum van Oostenrijk. Internationale bedrijven vertrouwen op de concentratie van een grote verscheidenheid aan processen en gebieden op deze bruisende locatie.

 

Zuinig omgaan met hulpbronnen, duurzaam plannen

Onafhankelijk van de locatie is de internationaal opererende TÜV AUSTRIA Group zich bewust van zijn rol in een omgeving die transformeert en veel eist. Als gerenommeerde dienstverlener op het gebied van milieutechnologie met speciale expertise in waterbeheer en hygiëne, fungeert TÜV AUSTRIA als rolmodel: alle Oostenrijkse vestigingen werken op groene stroom uit binnenlandse productie, zijn uitgerust met elektrische laadstations, het wagenpark is omgeschakeld op elektrische voertuigen en de centrale inkoop is overgeschakeld op duurzaam vervaardigde producten.

 

Digitaal. Duurzaam. Veilig.

Zijn ambities als innovatieve partner die technologie, milieu en maatschappij combineert om de toekomst op een duurzame, grondstoffen-besparende en veilige manier te leven, stelt de TÜV AUSTRIA Group nu voor met de nieuwe slogan: ‘digital.now | Connecting Technology. Living the Future.’